dimarts, 21 de novembre del 2017


TREBALLEM ELS SENTITS!





La setmana passada, l'alumnat del mòdul de Suport i Atenció Psicosocial del CFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, vam treballar quines sensacions i emocions podíem sentir quan ens posavem en la pell de persones que tenen discapacitat visual. 

Vam formar parelles i mentre un tenia el rol de guia, l'altre havia de caminar amb els ulls tancats i seguir les indicacions que ens anava dient. 





Alguns de nosaltres, en un primer moment, com que no estavem dins la nostra zona de comfort, sentíem por i estavem indefensos perquè no hi veiem res i el fet d'haver de baixar esglaons i passejar pel parc seguint un recorregut ens donava molta inseguretat fins que vam haver d'avançar i vam haver de confiar en cadascun dels nostres guies. Necessitàvem saber que el guia sempre estava al nostre costat per donar-nos, a part de les instruccions, suport i acompanyament.

Haver realitzat aquesta activitat ens ha permès treballar els altres sentits i conèixer a on poder trobar els obstacles per tal de superar-los, i que tantes vegades els tenim oblidats.


Alumnes del CFGM d'Atenció a Persones en Siutació de Dependència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada