divendres, 26 de maig de 2017

QUARTA I CINQUENA SESSIÓ DE L'ApS APRENENT JUNTSQUARTA I CINQUENA SESSIÓ DE L'ApS APRENENT JUNTS


El dia 11 i 25 de maig, tots els alumnes de cicles formatius del centre vam anar, un cop més, al Centre Ocupacional de MIFAS a realitzar les dues sessions pràctiques com bé us vam comentar en el "post" anterior. 
Abans d'anar-hi, cadascun de nosaltres havia de preparar una fitxa d'activitat pensant en l'usuari amb qui ens havíem estat intercanviant cartes i també amb qui ja havíem tingut el primer contacte en la sessió anterior. 

Alguns de nosaltres vam organitzar una activitat amb la intenció de començar-la el dia 11 i d'acabar-la el 25, mentre que d'altres vam organitzar-ne dues: una per la quarta sessió i l'altra per la cinquena sessió. Van sorgir diferents activitats a realitzar com: manualitats, jocs de taula per treballar l'atenció i la memòria, dibuix, informàtica i també vam fer un acompanyament.

Va ser una experiència molt enriquidora que ens va fer créixer com a persones però també com a futurs professionals. També, alguns dels nostres companys van crear un vincle molt especial amb el seu usuari i que per tant, es notava en la predisposició que hi havia per part de les dues parts en el moment de fer la dinàmica. 

Comentar que la distribució de l'espai per portar a terme les activitats va ser molt encertada. Alguns estaven al menjador, d'altres a la biblioteca, taller, informàtica, etc. i és que els professionals del Centre Ocupacional ens van organitzar els espais segons les necessitats i les característiques dels usuaris. Per exemple, si hi havia un usuari que necessitava més calma per desenvolupar la dinàmica, doncs anava a la biblioteca o en una altra sala. Si hi havia algun usuari a qui li agrada estar en contacte amb els seus companys, doncs es quedava al menjador. Així, d'aquesta manera, tots vam poder fer unes bones activitats. 

El temps de la cinquena i última sessió va passar molt de pressa i és que ja ens hi sentiem com si el Centre Ocupacional fos casa nostra. L'atenció per part dels professionals, un cop més, va ser excel·lent i tant pels usuaris com per a nosaltres, l'experiència va ser molt positiva i gratificant. Perquè tenir un primer contacte amb la realitat va ser molt favorable ja que vam poder posar en pràctica tots aquells coneixements, habilitats i conceptes que hem estat aprenent al llarg del cicle. Creiem que molts de nosaltres no ens oblidarem mai d'aquesta vivència.


Per tot això, us tornem a donar les gràcies i esperem poder-nos trobar en una altra ocasió! 


Alumnes del CFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència i CFGS d'Integració Social

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada