dilluns, 20 de març del 2017




VISITEM EL CEE FONT DE L'ABELLA DE GIRONA




Els alumnes del mòdul professional de Suport a la intervenció educativa del CFGS d'Integració Social i els alumnes del mòdul de Suport a la comunicació del CFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència vam fer una visita al CEE Font de l'Abella de Girona perquè volíem conèixer com s'organitzava el dia a dia d'una escola d'educació especial. Ens van atendre molt bé i ens van ensenyar les seves instal·lacions. 
A més, vam tenir l'oportunitat d'observar com solucionen l'accessibilitat, com eren les condicions d'espais com és el cas de la seguretat, benestar, il·luminació, soroll, ventilació, etc. També ens van mostrar els recursos materials que necessiten per a cada alumne; el mobiliari, el material específic, els productes de suport, el material tecnològic i els recursos digitals per atendre a la diversitat. Tot allò que havíem après a classe, ho estàvem veient en la pràctica.


Finalment, també vam identificar els professionals que treballen en una escola d’educació especial, vam conèixer l’agrupament dels alumnes i vam determinar les metodologies de treball específiques per nens/es de necessitats educatives especials. 
Una molt bona visita que de ben segur repetirem!
CFGM d'APSD i CFGS d'IS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada